Home / Harry Kane Og Lamine Yamals Forskellige Mesterskabsoplevelser

Harry Kane Og Lamine Yamals Forskellige Mesterskabsoplevelser

Lamine Yamal opfyldte sit ønske på sin 17-års fødselsdag, og det spanske fodboldlandshold vandt Europa Cuppen. Dette var den første hæder i mesterskabet i Lamine Yamals fodboldkarriere, og han følte sig ekstremt stolt. Da Lamine Yamal vandt titlen som bedste nykommer, blev han varmt omfavnet af sine holdkammerater. Denne Spanien EM 2024 Trøje nr. 19 blev pludselig en anden form for fodboldånd, der gjorde det muligt for flere unge at forstå, hvad målet med livet er.

Da Lamine Yamal tog trofæet og stod på podiet, mindede hans generte udseende folk om den 16-årige drengs bedste alder. Lamine Yamal toppede assistlisten med 4 assists. Han er den klareste nye stjerne i denne Europa Cup. Lamine Yamal spillede godt i denne turnering. I en alder af 17 fejede han de tre rekorder for den yngste optræden, assists og mål i Europa Cuppen.

Harry Kane tog sin England EM 2024 Trøje af og forlod omklædningsrummet i skuffelse, som om hans liv var bestemt til ikke at vinde mesterskabet. I de to på hinanden følgende Europa Cup-finaler lykkedes det stadig ikke for det engelske hold at vinde det endelige mesterskab. Måske havde det engelske hold ikke meget magt fra begyndelsen, hvilket var noget Harry Kane vidste tydeligt, så han var bare lidt ked af det i fiasko-øjeblikket og følte ikke nogen fortrydelse. Det spanske fodboldlandshold var trods alt i en sejrsrække, og de havde ikke en heldig mentalitet til at vinde, og at vinde mesterskabet var et must-win resultat.