Home / Real Madrid Slog AC Milan 3-2

Real Madrid Slog AC Milan 3-2

Den nye sæson er ved at gå ind, og mange hold er allerede taget til preseason-arenaen for at starte opvarmningskampen. Dette er også begyndelsen på, at de nytilkomne spillere tilpasser sig systemet i Real Madrids Billige Fodboldtrøjer . Målet for Real Madrids opvarmningskamp denne gang er AC Milan. Disse to hold mødes i Real Madrid og AC Milan i USA. Til sidst iscenesatte Real Madrid et godt show med at lade den anden jage den tredje, og til sidst vendte AC Milan 3-2.

Faktisk, uanset hvilken officiel kamp eller opvarmningskamp, håber spillerne på banen at vinde hver eneste sejr. Denne gang mod AC Milan var Real Madrid åbenbart ude af stand til at gøre, hvad de ville i begyndelsen. I kampens første halvleg førte AC Milan 2-0. Presset her ligger også på spillerne i Real Madrid Trøje . I anden halvleg begyndte Real Madrid at angribe voldsomt, hvilket gjorde AC Milans angreb magtesløst, og udlignede efter kun ti minutter. I det 84. minut lavede Vinícius Jr. et enkelthåndstryk, og Real Madrid bragte sig foran 3-2.

I sidste ende vandt Real Madrid deres første opvarmningskamp i den nye sæson. Og Bellinghams første kamp i Real Madrid sluttede også.