Home / Frankrig 4-0 Holland, Kaptajn Assisterer Viceanfører

Frankrig 4-0 Holland, Kaptajn Assisterer Viceanfører

Den 24. marts indledte det franske hold en drømmestart. I opgøret med det hollandske hold endte det perfekt med en stor score på 4-0. Mbappe, der netop er blevet anfører for det franske hold, spillede godt, scorede to gange og sendte en assist, som er den største bidragyder til holdets sejr. Griezmann scorede med kaptajnens assist i de første 1 minut og 55 sekunder og smadrede rygterne om fejden mellem de to!

Det er værd at nævne, at Mbappé fik sin landsholdsdebut i marts for seks år siden, da han kom fra bænken i det 78. minut af det franske holds 3-1 sejr over Luxembourg, iført nr. 12 billige fodboldtrøjer . Seks år senere scorede Mbappe 38 mål for det franske hold og overgik Benzema!

Før kampen deltog Varane, Lloris, Matuidi og Mandanda i det franske holds pensionsceremoni. Varane udøste sin dybe kærlighed til fansene: "Der er ingen ord til at beskrive min kærlighed til det franske hold. Jeg har altid været stolt af at repræsentere mit land. Jeg ved, at kunne bære denne smukke landsholdstrøje fodbold i 10 år. Hvor heldigt Det er jeg, jeg gør mit bedste hver kamp. Jeg vil altid støtte det franske hold." Hvis du også kan lide fodbold, kan du følge mig!